محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری دوره های آشنایی دانشجویان ورودی جدید با شورای انضباطی و آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای در دانشکده پیراپزشکی

دوره های آشنایی دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیراپزشکی با شورای انضباطی و آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای با هدف ارتقا آگاهی دانشجویان با قوانین و مقررات مربوطه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دوره های آشنایی دانشجویان ورودی جدید با شورای انضباطی و آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای به همت شورای انظباطی دانشگاه و دانشکده پیراپزشکی با حضور 200 نفر از دانشجویان ورودی جدید در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در تالار این دانشکده برگزار شد.
در این جلسه که پیرو مصوبات وزارت بهداشت و راهبردهای دانشگاه ویژه دانشجویان ورودی جدید در سه گروه مجزا بود، دانشجویان با اصول آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای و همچنین آیین نامه ها وقوانین شورای انضباطی دانشگاه آشنا شدند.
میرغنی سید صومعه مدرس دوره به آشناسازی دانشجویان با آیین نامه و شیوه نامه شورای انضباطی دانشگاه پرداخت.
در این جلسه آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای به دانشجویان تحویل داده شد./ق

الهام  حق شناس