محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری دومین جلسه مشترک مرکز رشد فناوری سلامت و دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پیراپزشکی

دومین جلسه مشترک مرکز رشد فناوری سلامت و دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی جلسه مرکز رشد فناوری سلامت و دفتر توسعه آموزش در این دانشکده با حضور دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده و سایر اعضای حقیقی و حقوقی سه‌شنبه ۱۰ دی ۹۸ در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه دکتر لیلا شاهمرادی مدیر دفتر توسعه آموزش به ارائه گزارشی از شاخص‌های آموزشی دانشگاه نسل سوم و کوریکولوم آموزشی درس کارآفرینی پرداخت.
دکتر زهرا زارع عضو هیئت‌علمی گروه هوشبری در خصوص ویژگی‌های کوریکولوم دانشگاه نسل سوم نکاتی را بیان کرد.
دکتر فاطمه شیخ شعاعی عضو هیئت‌علمی گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی بر اهمیت بسترسازی در این زمینه شاخص‌های آموزش دانشگاه نسل سوم و اجرای پایلوت در یک‌رشته آموزشی و تحلیل نتایج تأکید کرد.
دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی الزامی بودن گذراندن درس کارآفرینی به‌عنوان پیش‌نیاز را مفید دانست.
در این جلسه به‌منظور برگزاری کارگاه اخلاق حرفه‌ای از هر گروه آموزشی یک نماینده انتخاب شد.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس

الهام  حق شناس