محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری دیدارهای خصوصی رئیس دانشکده پیراپزشکی با کارکنان دانشکده به مناسبت روز کارمند

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز کارمند، به صورت خصوصی با کارکنان دانشکده ملاقات کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده به مناسبت روز کارمند، شنبه 6 شهریور 1400، در محل سالن جلسات به صورت خصوصی با کارکنان دانشکده ملاقات کرد.
در این دیدار ها که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد، کارکنان طبق برنامه ریزی قبلی در محل سالن جلسات حضور پیدا کرده و به صورت کاملا خصوصی به بیان مطالب و مشکلات خود پرداختند.

دکتر علیزاده در این باره ضمن تبریک روز کارمند افزود: افزایش سطح ارتباطات مستقیم با کارکنان دانشکده و رسیدگی به درخواست های آن ها، سبب بهبود عملکرد کلی دانشکده خواهد شد. همچنین ارتباط با کارمندان، نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف دانشکده ایفا می کند و منجر به تحقق اهداف فردی و سازمانی می شود.
وی همچنین افزود: نتایج این دیدار ها بسیار مفید بود و ان شاءلله در آینده نیز به صورت منظم برگزار خواهد شد.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری