محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری وبینار انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله در دانشکده پیراپزشکی

وبینار انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، وبینار "انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله" ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوشنبه 30 فروردین 1400 به همت گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی این دانشکده و با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه در بستر نرم افزار زوم برگزار شد.

مدیریت این وبینار توسط دکتر لیلا شاهمرادی، مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی صورت گرفت و دکتر فاطمه شیخ شعاعی، تسهیل گر و دکتر حسین دهداری، مدرس این وبینار بودند.

معیارها مهم انتخاب مجله مناسب، هدف و زمینه موضوعی مجله، مخاطب مقاله، داوری مجله peer-review )Single blind, Double blind, Triple blind, Open peer-review(،  نرخ پذیرش مجله،  متوسط زمان داوری، نمایه شدن مجله در پایگاه های معتبر، دوره انتشار مجله، شاخص های سنجشی برای مجلات  IF, CiteScore, SJR,SNIP، اعتبار مجله (مجلات جعلی و نامعتبر) از مطالب ارائه شده در این وبینار محسوب می شوند.

توضیح اینکه در این وبینار 69 نفر از دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.

محمد معین افشاری

محمد معین افشاری