محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری چهارمین جلسه هم‌اندیشی برنامه‌های راهبردی دانشکده پیراپزشکی

چهارمین جلسه هم‌اندیشی برنامه‌های راهبردی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی:چهارمین جلسه هم‌اندیشی برنامه‌های راهبردی این دانشکده با حضور دکتر چنگیزی رییس دانشکده، دکتر موسوی معاون اداری و مالی، مدیران گروه‌ها و سایر اعضا چهارشنبه 12 اسفند 96 در سالن اجتماعات برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر چنگیزی ضمن خوشامدگویی گفت: این چهارمین جلسه بررسی برنامه‌های راهبردی دانشکده است. خوشبختانه دانشکده پیراپزشکی در مسیر درستی قرارگرفته و برنامه‌های مطرح‌شده همه در راستای برنامه‌های مطرح‌شده در شورای دانشگاه بود و این چالش‌ها و بحث‌ها نیز در راستای تدوین مناسب برنامه‌ها مؤثر خواهد بود.
دکتر واحدی مدیر گروه اتاق عمل ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) و از دست دادن چندین نفر از هم‌وطنان در حادثه دل‌خراش هواپیما و تبریک به اعضای هیات رئیسه دانشکده به بستن برنامه‌های گروه خود در حیطه‌های حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، ارتقا عملکرد پژوهشی، جذب منابع از خارج از دانشگاه و بین‌المللی سازی پرداخت.
همچنین برنامه‌های گروه هماتولوژی و علوم انتقال خون نیز در این جلسه مطرح شد و بحث و تبادل‌نظر پیرامون برنامه‌ها صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس