محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی Scopus در دانشکده پیراپزشکی

کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی Scopus در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی Scopus ویژه دانشجویان جدیدالورود مقاطع تحصیلات تکمیلی، با تدریس دکتر حسین دهداری راد عضو هیئت علمی گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی این دانشکده، یکشنبه 23 آبان 1400 به صورت مجازی و در محیط نرم افزار بیگ بلو باتن برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با هدف آشنایی و معرفی یکی از معتبرترین و بزرگترین پایگاه‌های اطلاعاتی حوزه‌های مختلف علوم برگزار شده بود، ضمن معرفی کلی پایگاه اطلاعاتی Scopus در ارتباط با امکانات و ویژگی‌های این پایگاه مطالبی ارائه شد. در این جلسه به صورت عملی انواع جستجوی ساده و پیشرفته موضوعی، جستجوی استنادی، جستجوی نویسندگان، مجلات و سازمان‌ها تدریس و به معرفی و توضیح شاخص‌های سنجشی در سطح مقالات، نویسندگان و مجلات پرداخته شد.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری