محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کارگاه آموزشی شیوه‌های افزایش استناد به تولیدات علمی در دانشکده پیراپزشکی

کارگاه آموزشی شیوه‌های افزایش استناد به تولیدات علمی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، کارگاه آموزشی شیوه‌های افزایش استناد به تولیدات علمی، به همت معاونت آموزشی و گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی با حضور اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با تدریس مسعود محمدی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی، چهارشنبه 17 مهر 98 در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
در این کارگاه بر اساس آخرین یافته‌های پژوهشی، به ارائه مهم‌ترین اصول افزایش رؤیت پذیری، برندسازی محققان، استناد پذیری ساختار تولیدات علمی و انتشار دانش به‌منظور فراهم آوری بسترهای استناد گیری تولیدات علمی پرداخته شد.
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس