محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کارگاه طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های رایانه‌ای در حیطه بهداشت و درمان در دانشکده پیراپزشکی

انواع شبکه‌ها در حیطه بهداشت و درمان، پروتکل TCP/IP، اجرای شبکه در محیط شبیه‌ساز و اجرای شبکه نظیر به نظیر از مطالب مطرح شده در کارگاه طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های رایانه‌ای در حیطه بهداشت و درمان در دانشکده پیراپزشکی بود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، کارگاه طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های رایانه‌ای در حیطه بهداشت و درمان با حضور دانشجویان و متخصصین این حوزه با تدریس شهرام طهماسبیان و احمد سلطانی در تالار این دانشکده برگزار شد.
آشنایی با اصول و تکنیک‌های شبکه‌سازی و کاربرد آن در حوزه بهداشت و درمان از اهداف این کارگاه بود.
سلطانی در این کارگاه به بیان کاربرد ارتباطات در حیطه بهداشت و درمان، انواع شبکه‌ها در حیطه بهداشت و درمان و سخت‌افزار شامل تجهیزات فعال و غیرفعال شبکه به‌صورت تئوری و عملی پرداخت.
شهرام طهماسبیان فراگیر دوره‌ی دکتری تخصصی (PhD) انفورماتیک پزشکی نیز در خصوص شناخت پروتکل TCP/IP، اجرای شبکه در محیط شبیه‌ساز، اجرای شبکه نظیر به نظیر، شبکه بر اساس سرور و... به‌صورت تئوری و عملی نکاتی را ارائه کرد./ق

الهام  حق شناس

الهام حق شناس