محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کارگاه متا آنالیز و مرور سیستماتیک در دانشکده پیراپزشکی

کارگاه متا آنالیز و مرور سیستماتیک در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، کارگاه دوروزه متاآنالیز و مرور سیستماتیک با تدریس دکتر شیرین جلالی نیا از معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت و دکتر مصطفی قربانی از دانشکده علوم پزشکی البرز روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 30 بهمن و 1 اسفند در این دانشکده برگزار شد.
در این کارگاه در خصوص هرم سطوح شواهد و مستدل بودن متا آنالیز، تعریف انواع مطالعات و روش‌ها، انتخاب منابع برای پژوهش‌های متاآنالیز، تعریف متاآنالیز و مرور سیستماتیک تفاوت و شباهت آن‌ها، انواع مطالعات مروری، فواید متاآنالیز، محدودیت‌های آن، انواع خطاهای ایجادشده مورد سیستماتیک و متاآنالیز، فرآیند مرور سیستماتیک شامل طراحی سؤال تحقیق جستجو و انتخاب مطالعه‌ها، ارزیابی کیفی مطالعات و خروج داده از مطالعه‌ها و ترکیب داده‌ها آشنایی با انواع نرم‌افزارهای مرور سیستماتیک و متاآنالیز بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس