محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کمیته بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی

در جلسه کمیته بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی کوریکولوم های آموزشی گروه های آموزشی و برگزاری کارگاه های بین الملل بررسی شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه کمیته بین‌الملل این دانشکده با حضور دکتر بهرام نیک منش معاون بین‌الملل، دکتر لیلا شاهمرادی مدیر گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی، دکتر میترا زارع مدیر گروه علوم آزمایشگاهی، دکتر الهه جزایری نماینده بین‌الملل گروه رادیولوژی، دکتر سید هادی موسوی نماینده بین‌الملل گروه هماتولوژی، دکتر افضل شمسی نماینده بین‌الملل گروه هوشبری و اتاق عمل، دکتر درخشانی همکار معاونت بین‌الملل در دانشکده و دلارام درگاهی کارشناس بین‌الملل چهارشنبه 17 مهر 98 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه دلارام درگاهی به‌عنوان کارشناس بین‌الملل و دکتر درخشانی به‌عنوان همکار در معاونت بین‌الملل دانشکده معرفی شدند. سپس در خصوص فعالیت گروه‌های آموزشی و بررسی کوریکولوم های رشته‌ها در سایت، تائید صحت آن‌ها و آماده‌سازی سایرکوریکولوم های باقی‌مانده، برگزاری کارگاه‌هایی از سوی معاونت بین‌الملل دانشکده شامل جستجوی مقالات علمی، بیماری‌های عفونی، CPR و برقراری ارتباط مناسب با دانش‌آموختگان بین‌الملل بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس