محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کمیته فرعی تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی

کمیته فرعی تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی با پیشنهاد دو رشته شامل دکتری هماتولوژی و بانک خون و کارشناسی ارشد کنترل عفونت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه های درسی این دانشکده با حضور دکتر عرب خردمند معاون بین الملل دانشگاه، دکتر هادیان معاون و سرپرست دوره های تحصیلات تکمیلی پردیس بین الملل دانشگاه، دکتر شعبانی مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر صفدری رییس دانشکده، دکتر شریفی معاون بین الملل، دکتر عین الهی معاون پژوهشی، دکتر چنگیزی معاون آموزشی، دکتر قاضی میرسعید مشاور علمی پژوهشی و کارشناسان بین الملل برگزار شد.
در این جلسه به بررسی برنامه های درسی دو رشته دکتری هماتولوژی و کارشناسی ارشد کنترل عفونت به منظور تصویب برای جذب دانشجویان خارجی پرداخته شد.
در خصوص فرایند ثبت پروپوزال پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی خارجی نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس