محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بزرگداشت روز کارمند در دانشکده پیراپزشکی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دانشكده پيراپزشكي با اهدا لوح تقدير و هدايايي به كاركنان روز كارمند را گرامي داشت.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پيراپزشكي، به مناسبت گراميداشت روز كارمند دكتر صفدري رييس دانشكده در پيامي درقالب تقدير نامه اين روز را به كارمندان اين دانشكده تبريك گفت و همچنين هدايايي نيز به كاركنان اهدا شد.
متن تقدير به شرح زير است:

سركار خانم/ جناب آقاي
    همكار محترم
      باسلام
    چهارم شهريور ماه " روز كارمند " همزمان با ولادت با سعادت حضرت ثامن الحجج علي بن موسي الرضاالمرتضي (ع) ، فرصت مغتنمي است كه از زحمات و تلاش هاي صادقانه سركارعالي/ جنابعالي تقدير و تشكر نماييم .
    اميدوارم درسالي كه به فرموده مقام معظم رهبري به نام سال "همدلي و همزباني دولت و ملت" نامگذاري شده است بيش از گذشته با همراهي در ارائه خدمات به جامعه آموزشي و دانشجويان كوشا باشيم .
    موفقيت و سربلندي برايتان آرزومنديم .

دكتر رضا صفدري
                                                                                                                                                                                                                                                    رييس دانشكده پيراپزشكي