محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

تعیین شیوه ارزیابی ارائه مجازی دروس دانشجویان در جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پیراپزشکی

در اولین جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده در سال 99 شیوه ارزیابی ارائه مجازی دروس دانشجویان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، اولین جلسه هیئت‌رئیسه این دانشکده در سال 99 با حضور دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی، دکتر بهرام نیک منش معاون بین‌الملل، دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر ناهید عین الهی مشاور اجرایی، دکتر فاطمه شیخ شعاعی مسئول کمیته مجازی‌سازی و مهندس مرضیه خضری مسئول واحد IT شنبه 30 فروردین 99 برگزار شد.
در این جلسه به بحث و تبادل‌نظر در خصوص آموزش مجازی دانشجویان بر اساس پروتکل ارسالی از سوی معاونت آموزشی دانشگاه پرداخته شد و نحوه ارزیابی دانشکده برای ارائه دروس مجازی تدوین شد.
از دیگر مصوبات این جلسه ادامه آموزش‌ها به شکل مجازی تا پایان اردیبهشت و ارزیابی میزان پیشرفت دروس توسط حوزه آموزشی دانشکده بر اساس پروتکل تدوین‌شده است.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس