محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

تقدیر از برگزیدگان دانشکده پیراپزشکی در پنجمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه

در پنجمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه از دکتر ناهید عین الهی به عنوان استاد برتر و پنج تن از دانش آموختگان برگزیده دانشکده پیراپزشکی تقدیر به عمل آمد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در پنجمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه روز پنجشنبه 31 تیر 95 در دانشکده تربیت‌بدنی از استاد برتر و دانشجویان برگزیده این دانشکده تقدیر به عمل آمد.
دکتر ناهید عین الهی دانشیار گروه علوم آزمایشگاهی به‌عنوان استاد برگزیده این دانشکده انتخاب شد.
دکتر آزاده گودینی دانش‌آموخته دکتری مدیریت اطلاعات سلامت، مریم هلالی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد هماتولوژی و بانک خون، فاطمه صفری دانش‌آموخته کارشناسی علوم آزمایشگاهی، نگار خان حسین پور دانش‌آموخته کارشناسی کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی و مصطفی عرب دانش‌آموخته کارشناسی رادیولوژی و رتبه 6 کنکور ارشد 95 دانشجویان برگزیده این دانشکده بودند./ق

الهام  حق شناس

الهام حق شناس