محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

اولین همایش فناوری سلامت

حضور فعال غرفه دانشکده پیراپزشکی در اولین همایش فناوری سلامت

دانشکده پیراپزشکی در اولین همایش فناوری سلامت با ارائه شش طرح حضور فعال داشت.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در اولین همایش فناوری سلامت دانشگاه، این دانشکده با ارائه 6 طرح با عناوین طراحی سیستم خبره فازی به‌منظور پیش‌بینی خطر مرگ نوزاد، اپلیکیشن آموزشی مبتنی بر اندروید برای مراقبان کودکان فلج مغزی، آموزش الکترونیکی سی‌تی‌اسکن تئوری و عملی، نرم‌افزار آموزشی ماه (مجموعه آموزشی هماتولوژی)، سامانه چشم‌پزشکی از راه دور (Tele ophthalmology) جهت تشخیص بیماری رتینوپاتی دیابتی، طراحی مدل مکان‌یابی مراکز بهداشت قابل تجهیز به پزشکی از راه دور با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و طراحی و ساخت دستگاه راک سرمایشی (Cold rack) حضور فعال داشت.
توضیح اینکه اولین همایش فناوری سلامت در دو روز 18 و 19 آبان در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود. علاقه‌مندان جهت بازدید می‌توانند به غرفه این دانشکده در طبقه اول ستاد مرکزی مراجعه کنند./ق
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس