محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

حضور فعال غرفه دانشکده پیراپزشکی در دومین همایش فن بازار سلامت

طرح‌های دانشکده پیراپزشکی در دو حیطه فناوری اطلاعات و عکاسی ماکرو و میکرو در حوزه سلامت در دومین همایش فن بازار سلامت ارائه شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در دومین همایش فن بازار سلامت که روز یکشنبه 16 آبان 95 در سالن همایش‌های حجاب برگزار شد، این دانشکده با ارائه طرح‌هایی با موضوعات فن‌آوران در حیطه سلامت حضور داشت.
طرح‌های این دانشکده در دو حیطه فناوری اطلاعات و عکاسی ماکرو و میکرو در حوزه سلامت بود.
در حیطه فناوری اطلاعات طرح‌هایی با عناوین طراحی مدل بازی الکترونیک سلامت‌محور و ایجاد نمونه‌ای درزمینهٔ دیابت و طراحی و ایجاد پرونده الکترونیک تحت وب گلوکوم ارائه شد. درزمینهٔ تصاویر و عکاسی نیز تصاویر ماکرو و میکرو گرافی از حشرات، اجسام مانند سنگ کلیه و تصاویر در حیطه پزشکی به نمایش گذاشته شد.
همچنین شرکت دانش‌بنیان مدیران توسعه سلامت پارسی تیراژه نیز به سرپرستی دکتر لیلا شاهمرادی عضو هیات علمی این دانشکده به ارائه طرح‌های خودپرداخت.
دکتر ملک‌زاده معاون تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر جعفریان رییس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه از این غرفه دیدن کردند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس