محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

دانشکده پیراپزشکی در غم از دست دادن عضو هیات علمی خود به سوگ نشست

دکتر فاطمه نادعلی مدیرگروه هماتولوژی و علوم انتقال خون و عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر فاطمه نادعلی مدیرگروه هماتولوژی و علوم انتقال خون و عضو هیات علمی این دانشکده دار فانی را وداع گفت.
ایشان دانشیار گروه هماتو لوژي و علوم انتقال خون دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشكي تهران و عضو هيات ممتحنة و ارزشيابي (بورد ) تخصصي هماتولوژي و علوم انتقال خون وزارت بهداشت و مدير كل سابق انتقال  خون استان تهران بودند . همچنین سالهاي متمادي در كسوت كارشناس سرطان مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشكي به ثبت ومديريت سرطان در كشور پرداختند و در سالهاي اخير خود در گير مبارزه با سرطان شدند.
دانشکده پیراپزشکی ضایعه درگذشت استاد بزرگوار را به خانواده محترم ایشان، جامعه علمی و دانشجویان تسلیت عرض می کند و برای آن مرحومه علو درجات را از درگاه خداوند متعال خواستار است.
توضیح اینکه مراسم تشییع ساعت 10 روز شنبه 3 شهریور 97 در شهرستان نجف آباد اصفهان برگزار می شود.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس