محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب رتبه دوم در ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه شد

دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه در پیامی کسب رتبه دوم در ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، معاونت آموزشی این دانشکده موفق به کسب رتبه دوم در ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه شد. دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه در پیامی این موفقیت را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر چنگیزی
رییس محترم دانشکده پیراپزشکی
با عنایت به اینکه بر اساس نتایج ارزیابی مقایسه‌ای ارائه خدمات آموزشی سال 98 دانشکده‌های دانشگاه، معاونت آموزشی آن دانشکده در ارائه خدمات آموزشی رتبه دوم را کسب نموده، ضمن تشکر و قدردانی از جنابعالی خواهشمند است دست‌اندرکاران معاونت آموزشی آن دانشکده به نحو مقتضی مورد تشویق و قدردانی قرار گیرند. انتظار می‌رود با تلاش هرچه بیشتر و دقت در اجرای مقررات آموزشی شاهد، بهبود، اصلاح و ارتقا فرآیندهای آموزشی آن دانشکده در سال‌های آتی باشیم.
دکتر امیر سهراب پور
معاون آموزشی دانشگاه