محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب گواهی نامه برتر دانشکده های دانشگاه شد

در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد نظام اداری و مالی دانشگاه، دانشکده پیراپزشکی گواهی نامه برتر دانشکده های دانشگاه را کسب کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد نظام اداری و مالی دانشگاه، گواهی نامه برتردانشکده های دانشگاه را به دکتر رضا صفدری، رئیس دانشکده پیراپزشکی اعطاء کرد.

متن گواهی نامه به این شرح است:

گواهی نامه برتر

دانشکده پیراپزشکی
براساس نتایج ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع از فعالیت های سال 1394، آن واحد موفق به دریافت این گواهینامه در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد بین دانشکده های دانشگاه شده است. لازم می دانم از تلاش ارزنده ریاست، معاونت اداری و مالی، اعضای هیات علمی، کارشناسان و کارکنان محترم آن واحد تقدیر و تشکر نمایم.
پویائی و توفیق روزافزون همکاران را در راه توسعه و اعتلای دانش و آموزش کشور عزیزمان از خداوند منان خواستارم.
دکتر علی جعفریان
رئیس دانشگاه