محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

دفاع از پایان نامه فرهاد مصطفایی دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده پیراپزشکی

مصطفایی از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ارزیابی سیستم اطلاع‌رسانی مبتنی بر تلفن همراه برای مراجعه‌کنندگان مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان تهران دفاع کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، فرهاد مصطفایی دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی این دانشکده از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ارزیابی سیستم اطلاع‌رسانی مبتنی بر تلفن همراه برای مراجعه‌کنندگان مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان تهران دفاع کرد.
این موضوع به علت ارتباط باکار تحقیقاتی رویان و مرتبط به رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی، همچنین نیاز اطلاعاتی مراجعین به مراکز درمانی و دریافت اطلاعات ناقص یا به‌روز نشده، دسترسی به همه اطلاعات مرکز ازجمله آدرس اسامی پزشکان بخش‌ها ساعات نوبت‌دهی نحوه نوبت‌گیری انجام‌شده است.
با توجه به نتایج به‌دست‌آمده از پرسشنامه‌هایی که در اختیار متخصصین و مراجعین قرار گرفت. نرم‌افزار طراحی‌شده به‌منظور اطلاع‌رسانی به مراجعین کمک زیادی کرد.
دکتر لیلا شاهمرادی و دکتر رضا مقدسعلی اساتید راهنما این پژوهش بودند. دکتر رضا سامانی و دکتر فاطمه شیخ شعاعی داوری آن را بر عهده داشتند.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس

الهام  حق شناس