محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

رییس دانشکده پیراپزشکی بر استفاده از نظرات دانشجویان در بهبود فعالیت‌های دانشکده تاکید کرد

در دومین دورهمی و جشن یلدا دانشکده پیراپزشکی از برگزیدگان مسابقه پاییدانه تقدیر شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی در دومین دورهمی و جشن یلدا این دانشکده برگزیدگان مسابقه پاییدانه تقدیر شد.
رییس دانشکده در این مراسم در خصوص طرح پاییدانه گفت: با پیشنهاد دانشجویان برنامه پاییدانه کلید خورد. به این شکل که با همکاری مرکز پژوهش‌های دانشجویی و شورای صنفی دانشجویان این دانشکده مسابقه بین دانشجویان به‌منظور جمع‌آوری نظرات و پیشنهادات و استفاده از خرد جمعی به نام مسابقه پاییدانه ترکیبی از پاییز و ایده برپا شد. در مرحله اول مشکلات دانشکده از راه‌های مختلف از دانشجویان جمع‌آوری شد؛ سپس مشکلات بررسی‌شده مرتب دسته‌بندی شد و بر اساس اهمیت چند حیطه اصلی انتخاب شد، این حیطه‌ها که شامل استفاده بهتر از فضای فیزیکی ساختمان‌های دانشکده، افزایش سطح شادی و نشاط در دانشجویان دانشکده، ارتباط مؤثرتر دانشجویان و مسئولین دانشکده و روش‌های آموزشی نوین در مرحله دوم به دانشجویان اعلام شد تا راه‌حل‌های پیشنهادی خود را در این زمینه‌ها ارائه دهند. ایده‌ها و راهکارهای دانشجویان جمع‌آوری شد و از بین 101 ایده که ارائه‌شده بود سه ایده ازنظر دانشکده برتر اعلام‌شده و یک ایده ازنظر مرکز پژوهش‌های دانشگاه تایید شده و جوایز به آن‌ها اهدا خواهد شد. دکتر پاسالار همیشه لطف و نگاه ویژه به دانشکده پیراپزشکی داشتند و هدیه ویژه‌ای را در نظر گرفتند.
وی افزود: ایده‌ها و راهکارهای دانشجویان بسیار جالب بود؛ در قسمت روش‌های نوین آموزشی که دنیا در این زمینه در حال کار است، ایده‌های دانشجویان در این زمینه با یکی از روش‌های تدریس که به‌تازگی در دانشکده در حال انجام است همگرا است که دانشجوی پیشنهاددهنده برتر شناخته شد. درزمینه تعامل با مسئولین پیشنهاد ویژه‌ای مطرح شد برای تعامل بهتر با دانشجویان بهتر است، ابتدا کارکنان و مسئولین تعامل بهتری با یکدیگر داشته باشند. خیلی پیشنهاد مهمی است که ما باید در این زمینه کارکنیم و روابطمان را ارتقا دهیم. مشکلات فضای فیزیکی مشکل قدیمی است و ما در حال تلاش برای بهبود آن هستیم در آینده هم امیدواریم خبرهای خوبی به شما دهیم. در این زمینه هم دانشجویان پیشنهادات معقول و متناسب با شرایط دانشکده ارائه دادند که نشان‌دهنده این امر است، دانشجویان بادرایت و نکته‌سنجی داریم و از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران انتظاری هم جز این نداریم.
برگزیدگان این مسابقه
محمد شاملو دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت، برنده جایزه ویژه مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه در حوزه روش‌های آموزشی نوین و ارتباط مؤثر دانشجویان و مسئولین دانشکده
رضا قادری دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی در حوزه روش‌های آموزشی نوین؛ آموزش بر پایه مشکل
مبینا طالبی دانشجوی رشته اتاق عمل در حوزه افزایش سطح شادی و نشاط؛ نصب تخته‌سیاه با عنوان تخته لبخند با قرار دادن گچ‌رنگی برای نوشتن جملات امیدبخش