محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی به مناسبت هفته سلامت مسابقه میان وعده سالم را برگزار کرد

فرهنگ‌سازی الگوی صحیح تغذیه برای کارمندان از جمله اهداف برگزاری مسابقه میان وعده سالم برای کارکنان در هفته سلامت بود.

گالری عکس
به مناسبت هفته سلامت، مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه مسابقه‌ای با موضوع «میان وعده سالم» با محوریت سلامت کارمندان روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت 95 در فضای نمایشگاهی طبقه همکف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.
در این برنامه که ظفری و میر خانی معاونین مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی و خلیلی رییس اداره رفاه حضور داشتند، کارکنان بامیان وعده سالمی که خود تهیه‌کرده بودند حضور پیدا کردند.
هدف از این برنامه فرهنگ‌سازی الگوی صحیح تغذیه برای کارمندان بوده که در این بازه زمانی، در محیط کار خود بدانند از چه میان وعده‌های سالمی استفاده کنند.
دکتر محمد زاده عضو هیات علمی دانشکده تغذیه نیز در این مسابقه حضور داشت و در خصوص ارزش غذایی میان وعده‌ها به داوری پرداخت.
در پایان به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا شد که اسامی آنان به شرح زیر است:
نفر اول الهه نوروزی از امور مالی
نفر دوم نسرین جودت از مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی