محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

مراسم قدردانی از جانبازان دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

مراسم میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: مراسم میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز با حضور دکتر وحید چنگیزی رییس دانشکده، دکتر سید محمدهادی موسوی معاون اداری و مالی، اکرم مولایی زاده رییس امور اداری و جانبازان این دانشکده یکشنبه 3 اردیبهشت 97 برگزار شد.
در این جلسه دکتر چنگیزی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه از جانبازان دانشکده به‌واسطه ایثار و فداکاری‌هایشان قدردانی کرد و گفت: امیدوارم در راستای اعتلای اهداف دانشکده از حضور و توانمندی‌های شما همچون گذشته استفاده کنیم.
دکتر موسوی نیز ضمن تبریک اعیاد، ایثارگران را الگوی دیگران دانست و گفت: ایثارگران در هر زمان و مکانی و در انجام هر فعالیتی الگوی دیگران هستند. طبق رسم هرساله دانشکده به مناسبت این روز از زحمات و فداکاری‌های شما قدردانی هرچند ناچیز صورت می‌گیرد.
در پایان مراسم از جانبازان دانشکده با اهدا لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس