محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پیراپزشکی و مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد تفاهم نامه امضا کردند

دکتر چنگیزی و دکتر نیری تفاهم‌نامه طرح تجاری‌سازی طراحی، ایجاد، راه‌اندازی و ارزیابی سامانه مدیریت اطلاعات ترخیص نوزاد نارس را امضا کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه عقد تفاهم‌نامه طرح تجاری‌سازی طراحی، ایجاد، راه‌اندازی و ارزیابی سامانه مدیریت اطلاعات ترخیص نوزاد نارس بین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پیراپزشکی و مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد با حضور دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده، دکتر فاطمه نیری رئیس مرکز تحقیقات، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر سید هادی موسوی ، دکتر شراره رستم نیاکان و محمد نیک پور نوری اعضای مرکز رشد، دکتر مامک شریعت معاون پژوهشی مرکز تحقیقات، دکتر گلناز رضایی زاده مسئول سامانه ولیعصر و ناهید فرخ زاده کارشناس سامانه چهارشنبه 1 آبان 98 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه گزارش ارزیابی سامانه سه‌ماهه گذشته ارائه و بررسی شد و جامع‌تر شدن این ارزیابی در آینده موردتوافق قرار گرفت. بندهای تفاهم‌نامه بررسی‌شده و جزئیات بیشتر آن در قراردادهای بعدی مشخص خواهد شد. تشکیل کارگروه‌های تخصصی با حضور کارشناسان طرفین در موضوعات موردبحث، ایجاد هماهنگی و تسهیلات لازم به‌منظور هماهنگی با مراکز در خصوص موضوع بحث و اجرای طرح به‌صورت پایلوت در مرکز تحقیقات ازجمله بندهای این تفاهم‌نامه بود.
در پایان تفاهم‌نامه به امضای دکتر نیری و دکتر چنگیزی رسید.
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس