محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

هم اندیشی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی با دبیران تشکل های دانشجویی

جلسه هم اندیشی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی با دبیران تشکل های دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، این جلسه با حضور دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی و فرهنگی، نازی براتی کارشناس دانشجویی و فرهنگی و دبیران تشکل های دانشجویی سه شنبه 20 آبان 99 در سالن اجتماعات برگزار شد.

در این جلسه ابتدا معارفه معاون دانشجویی و فرهنگی با تشکل های دانشجویی صورت گرفت.
دکتر موسوی گفت: دانشجویان دانشکده پیراپزشکی پتانسیل زیادی برای فعالیت دارند و لازم است در مسیر درست هدایت شوند. بین تشکل های دانشجویی باید هماهنگی و وحدت رویه وجود داشته باشد تا به کیفیت مورد نظر در فعالیت های دانشکده دست یابیم. همه ما برای یک هدف فعالیت می کنیم و با یکپارچگی هم افزایی در اقدامات صورت خواهد گرفت.

در این جلسه دبیران تشکل های دانشجویی کلیات فعالیت های خود را بیان کردند. مقرر شد هر تشکل به صورت جداگانه جلساتی را با معاون دانشجویی و فرهنگی برگزار کند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس