محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت اعیاد شعبانیه

دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.

پیام تبریک دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت اعیاد شعبانیه دکتر شعبان علیزاده,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

شعبان ماه عیدها و عید ماه ‏هاست. سالروز ولادت حضرت ابا‌عبدالله الحسین (ع) یادآور حماسه‌آفرینی پاسداران اسلام، میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) تجدید خاطره رشادت‌های جانبازان عزیز و ولادت حضرت زین‌العابدین امام سجاد (ع) یادآور دعاهای مردان نیک خدا در فراق معبود یکتاست و میلاد حضرت مهدی(عج)، تصنیف سرخ ترانه های انتظار است.
جانبازان، یادگاران روزهای عشق و حماسه‌اند؛ خاطرات مجسّم سال‌هایی که درهای آسمان به روی عاشقان باز بود و فرشتگان در آسمان زمین گرم گلچینی بودند.
بدینوسیله میلاد با سعادت سرداران کربلا و منجی عالم بشریت، حضرت ولی عصر (عج) و فرارسیدن این اعیاد خجسته، روز پاسدار و جانباز را تبریک عرض می‌نمایم و برای جانبازان عزیز به خصوص جانبازان خانواده بزرگ پیراپزشکی سلامتی و موفقیت از درگاه احدیت مسئلت می‌نمایم.
دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده پیراپزشکی