محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرارسیدن 30 فروردین و روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

دکتر شعبان علیزاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن 30 فروردین ، روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بهار شفا یافتن، مسرت پزشک از درمان و شکر بیمار از طراوت جسم در گرو رسالت تشخیص توست. این رسالت بزرگ پایدار باد.

فرارسیدن زادروز حکیم وارسته سید اسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه فرصتی ارزشمند است تا ضمن گرامیداشت یاد آن حکیم بزرگوار از تلاشگران این عرصه مهم تقدیر به عمل آید. افرادی که با احساس مسئولیت و فداکاری در مسیر تشخیص به موقع، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود نموده اند و سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه قرار می دهند. اینجانب روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی را به همه تلاشگران این حوزه به ویژه همکاران ارجمند در دانشکده علوم پیراپزشکی، اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نمایم و از ایزد منان، سلامتی، سعادت و موفقیت روز افزون این عزیزان را مسئلت دارم.

دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی