محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز جهانی اتاق عمل

دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی، در پیامی روز جهانی اتاق عمل را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، در پیامی روز جهانی اتاق عمل را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

۱۴ نوامبر مصادف با ۲۳ آبان در تقویم پزشکی جهان به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است. در اهمیت این رشته حساس، همین بس که فعالیت های این افراد تسهیل و تسریع کننده کار جراحان است. این کارشناسان خستگی ناپذیر با تلاش و کوشش بی وقفه شان در محیط استریل اتاق عمل، زندگی را به دیگران هدیه می دهند؛ به خصوص در دوران همه گیری کرونا، متخصصین اتاق عمل و کارکنان کوشای این رشته با بهره‌گیری از علم و دانش به روز خود در اتاق های عمل در درمان و مشاوره بیماران کرونایی، به معنای واقعی کلمه، جهاد کردند.

این روز بهانه ای است تا از تلاش های شبانه روزی کارشناسان اتاق عمل به ویژه در روزگار تقابل با ویروس کرونا، تقدیر کرد.

روز اتاق عمل و کارشناسان جراحی را به اساتید، دانشجویان و کارشناسان این رشته تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه احدیت، سلامتی و موفقیت روزافزونشان را مسئلت دارم.

دکتر شعبان علیزاده

رئیس دانشکده پیراپزشکی