محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

به گزارش روابط عمومی ددانشکده پیراپزشکی، دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی، درپیامی روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.

فرهنگ كار، عالي ترين تصوير سازندگي و تحول است كه حضرت محمد (ص) پيامبر مهر گستر اسلام در روند زندگي انسان ها، بر دستان توانمند كارگر بوسه زده و با اين عمل به احسن وجه، منزلتي شگرف به اين قشر بخشيده است.
11 اردیبهشت ؛ روز جهانی کار و کارگر ، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگی مردان و زنان بلند همتی است ،که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیر شان ، سازندگی و آبادانی ، رفاه و سلامتی جامعه است. کارگران در سیستم سلامت کشور نقش مهمی را ایفا می کنند و در مبارزه با ویروس منحوس کرونا نیز در بیمارستان های دانشگاه متحمل زحمات بسیاری شده اند.
اینجانب فرصت را مغتنم شده و این روز را به این کارگران نظام سلامت، به ویژه کارگران دانشکده پیراپزشکی تبریک عرض می نمایم .از درگاه خداوند منان سلامتی و موفقیت برایشان آرزومندم .

دکتر وحید چنگیزی
رئیس دانشکده پیراپزشکی