محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز کتابدار

دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی در پیامی روز کتابدار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده در پیامی روز کتابدار را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از کتابداری نیست؛ چرا کـه کتاب، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب ها اسـت. کتاب سالم همدمی اسـت کـه اندوه انسان را می زداید و مطالعه کننده را از تنهایی در می آورد و بـه او حکمت های‌ جان پرور می‌آموزد و بـه همین دلیل کتابدار قابل احترام اسـت.
۲۴ آبان، روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار بهانه ای است تا از تلاش های کتابداران دلسوز قدردانی کرد.
این روز را به کتابداران عزیز، اساتید و دانشجویان گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند، سلامتی و توفیق روزافزون این عزیزان را مسئلت دارم.
دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده پیراپزشکی