محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

24 آبان روز کتاب، کتابدار و کتابخوانی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز کتاب و کتابدار

دکتر علیزاده در پیامی روز کتاب، کتابدار و کتابخوانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن 24 آبان روز کتاب، کتابدار و کتابخوانی را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از کتابداری نیست؛ چرا کـه کتاب، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب ها اسـت. کتاب سالم همدمی اسـت کـه اندوه انسان را می زداید و مطالعه کننده را از تنهایی در می آورد و بـه او حکمت های‌ جان پرور می آموزد و بـه همین دلیل کتابدار قابل احترام اسـت.

فرارسیدن 24 آبان روز کتاب، کتابدار و کتابخوانی را به اساتید گرامی و دانشجویان عزیز گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده پیراپزشکی و تمام تلاشگران این عرصه تبریک عرض نموده و از ایزد منان، سلامتی، سعادت، پیروزی و بهروزی این عزیزان را خواستارم.

دکتر شعبان علیزاده

رئیس دانشکده پیراپزشکی