محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1399

دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت عید نوروز و آغاز فصل بهار؛ این عید باستانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده به مناسبت عید نوروز و آغاز فصل بهار؛ این عید باستانی را به همه همکاران  تبریک گفت.
متن  این پیام تبریک به شرح ذیر است:

حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت، عید فرخنده و کهن نوروز باستانی که یادگار نیاکان و پیام‌آور دوستی با لطافت گیاه و خرمی طبیعت و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است را تبریک عرض می نمایم.
درهفته های پایانی سالی که گذشت متاسفانه با همه گیر شدن ویروس کرونا مواجه شدیم، هر چند این بیماری بار بسیار سنگینی را به سیستم بهداشتی و درمانی و همه مردم کشور تحمیل کرد، اما در کنار همه سختی ها شاهد حماسه آفرینی کادر پزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و در کل سیستم بهداشت و درمان کشور بودیم؛ حماسه هایی که به ندرت نمونه آن را می توان مشاهده کرد. از زحمات یکایک همکاران فعال در سیستم درمانی کشور قدردانی می کنیم. سلامتی، شادی و پیروزی برای حضرتعالی در سال آینده، شفای عاجل برای همه بیماران کشور و آرزوی سلامتی و تندرستی برای ریاست محترم دانشگاه را از درگاه خداوند منان خواستاریم.
امید است که در سال آینده با همکاری و همیاری بیشتر سالی پر از سلامتی و آرامش را آغاز کنیم.
دکتر وحید چنگیزی
رئیس دانشکده پیراپزشکی