محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسب هفته دفاع مقدس

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی در پیامی هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده در پیامی هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

«مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوك در عالم معنویت است.»
سی ویکم شهریورماه، هفته دفاع مقدس، یادآور افتخارات، شهامت‌ها، رشادت‌ها و شهادت‌ها است. یادآور مردانی که مردانگی آفریدند دفاع مقدس، نام‌آشناترین واژه در قاموس حماسه‌های عزت‌آفرین ایران است که خاطرات دلاوری‌های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگارم‌اند و خواهد ماند.
آزادی، استقلال و عزت جهانی کنونی ایران اسلامی مرهون خون پاک شهدا به‌ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس است که ثابت کردند با اتحاد و همبستگی، هیچ قدرتی قادر به دست‌اندازی به مرزهای مقدس کشور نخواهد بود.
امروز بر تک‌تک ما واجب است که در راستای حفظ ارزش‌ها، آرمان‌ها و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس و همچنین حفاظت و حراست از درخت تنومند انقلاب شکوهمند اسلامی کوشا و ساعی باشیم.
آغاز هفته دفاع مقدس را صمیمانه محضر جانبازان، ایثارگران، آزادگان و خانواده معظم شهدای دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانواده دانشکده پیراپزشکی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
از خداوند متعال سربلندي ايران اسلامي و توفيقات روزافزون برای همگان را مسئلت دارم.

دکتر شعبان علیزاده
 رییس دانشکده پیراپزشکی