محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رییس دانشکده پیراپزشکی به مناسب کسب رتبه دوم دانشگاه در ارائه خدمات آموزشی

رییس دانشکده پیراپزشکی در پیامی کسب رتبه دوم دانشگاه در ارائه خدمات آموزشی به معاون آموزشی دانشکده و همکاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر وحید چنگیزی رییس دانشکده پیراپزشکی در پیامی کسب رتبه دوم دانشگاه در ارائه خدمات آموزشی را به دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی و همکاران این واحد تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر نباتچیان
معاون محترم آموزشی دانشکده

با توجه به این امر که رسالت اصلی دانشکده‌ها آموزش بوده و مهم‌ترین مشتری ما دانشجویان محسوب می‌شود، کسب رتبه دوم در ارائه خدمات آموزشی در سطح دانشگاه موفقیت چشمگیری محسوب می‌شود، بدین‌وسیله از زحمات سرکار عالی و همکاران آن واحد صمیمانه قدردانی و تشکر می‌کنم. از خداوند متعال سلامتی و موفقیت‌های روزافزون برای شما و همکاران آن معاونت را مسئلت دارم.
دکتر وحید چنگیزی
رییس دانشکده