محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک مدیر گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر زارع مدیر گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی در پیامی فرارسیدن روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر میترا زارع مدیر گروه علوم آزمایشگاهی این دانشکده در پیامی فرارسیدن 30 فروردین، روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

با اهدای سلام و تحیات؛
سی‌ام فروردین ماه، روز علوم آزمایشگاه، روز سپاس از آزمایشگران وارسته‌ای است که در پویایی نظام سلامت خالصانه از خود گذشته‌ و بدون هیچ چشم‌داشتی در خدمت بیماران بوده‌ و نقش حیاتی در تشخیص بیماری‌ها، شیوه صحیح درمان و تسریع روند بهبود بیماری و بازگشت سلامت بیماران دارند.
سالروز میلاد آزمایشگر و پژوهنده بزرگ حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، فرصتی ارزشمندی برای تجدید قدردانی از تلاش‌ها و خدمات ارزنده همکاران گرامی به عنوان مدافعان سلامت است که با تشخیص به‌موقع عوامل بیماری‌زا  پرچم‌دار خطوط مقدم هستند و از درگاه خداوند متعال موفقیت و سلامتی و توفیق روزافزون برای تمامی جامعه علوم ازمایشگاهی بخصوص دانشجویان عزیز  دانشکده پیراپزشکی را مسئلت می‌نمایم.

محمد معین افشاری

محمد معین افشاری