محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز حسابدار

هیئت‌رئیسه دانشکده پیراپزشکی در پیامی روز حسابدار را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، هیئت‌رئیسه این دانشکده در پیامی روز حسابدار را تبریک گفتند.
متن پیام به شرح زیر است:
پانزدهم آذرماه به‌عنوان روز حسـابدار بهانه‌ای است تا خدمات ارزشمند همکاران حسابدار، کارکنان و روسای امور مالی دانشگاه و دانشکده را ارج نهاده و فرصتی است تا تلاش صادقانه این عزیزان را در پیشبرد اهداف تحول نظام سلامت و اجرای حسابداری تعهدی به‌منظور دستیابی به بهای تمام‌شده فعالیت‌ها را موردتقدیر قرارداد. این روز نماد تکریم و تجلیل از حسابداران و مظهر خردورزی ایشان در عرصه ملی است.
حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات درست به مدیران، نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد و این حسابداران هستند که به اعداد معنا می‌بخشند.
روز حسابدار را به همکاران حسابدار و رؤسای امور مالی به‌ویژه همکاران دانشکده پیراپزشکی که در دوران شیوع ویروس کرونا اندکی از فعالیت‌های خود نکاستند، تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون همراه با سلامتی و شادکامی برای این عزیزان آرزومندیم.
هیئت‌رئیسه دانشکده پیراپزشکی

الهام  حق شناس