محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز دانشجو

هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی در پیامی 16 آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی : هیات رئیسه این دانشکده در پیامی 16 آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر است:
بی‌شک روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی‌مانند مجاهدت درراه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، درراه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.
دانشجو به‌عنوان نیروی فعال و پویای هر جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور است و ازآنجاکه دانشگاه، خاستگاه عقلانیت بوده، حرکت جامعۀ دانشگاهی ما باید بر درایت، منطق، حفظ ارزش‌های انقلاب استوار باشد تا با توکل بر خداوند یکتا، بتوانیم بیش‌ازپیش افق‌های جدید و گسترده‌ای از فرهنگ و دانش را به روی خود و جامعه بگشاییم.
آرزومند شادی برایتان هستیم لازمه زندگی و خدمت، شادی است. شادی با خوبی، وحدت، نور، همدلی و روشنی هم‌جنس است. پس آرزو می‌کنیم با توکل به خداوند متعال، عشق به خدمت، نوآوری و تعقل و روحیه شاد، بتوانید به حیطه‌هایی که در آینده منتظرشان هستید، وارد شوید و خدمت به جامعه را در راستای آموزش‌هایی که فراگرفتید به نحو احسنت انجام دهید.
هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی

الهام  حق شناس