محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی به چند تن از اعضای هیات علمی به مناسبت ارتقا به مرتبه دانشیاری

هیات رییسه دانشکده پیراپزشکی در پیامی ارتقا مرتبه دانشیاری دکتر میترا زارع، دکتر فریبا نباتچیان و دکتر نسرین دشتی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، هیات رییسه این دانشکده در پیامی ارتقا مرتبه دانشیاری دکتر میترا زارع، دکتر فریبا نباتچیان و دکتر نسرین دشتی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر میترا زارع، دکتر فریبا نباتچیان، دکتر نسرین دشتی
عضو محترم هیات علمی دانشکده پیراپزشکی
با سلام و احترام
بدین‌وسیله ارتقا مرتبه علمی سرکار عالی را به دانشیاری که ثمره تلاش و تجربیات گذشته است، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم. تلاش خالصانه‌ای که برای اعتلای علمی و تعالی معنوی دانشگاه و آموزش عالی صورت می‌گیرد از مصادیق باقیات و صالحات به شمار می‌رود و در پرونده اعمال درخشان و جاودان خواهد ماند. از خداوند متعال سلامتی و موفقیت روزافزون شمارا خواستاریم.

هیات رییسه دانشکده پیراپزشکی/ق

الهام  حق شناس