محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرارسیدن روز علوم آزمایشگاهی

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن ۳۰ فروردین روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
آنچه که هستی را شکوه و زیبایی می بخشد، جلوه وجود انسانهایی است که از بندها رها گشته ودر بیکران خلقت، عظمت می آفرینند و برای جامعه، گویی باران هستند بر زمین تشنه. انسان های وارسته ای که شعارشان این است؛ "هر روز که خدمتت مایه نجات انسانی شود آن روز روز توست."
سی فروردین مقارن با زادروز حکیم جرجانی آزمایشگر، محقق و پزشک نابغه ایرانی بر تمام سپیدپوشان سبزاندیش عرصه علوم آزمایشگاهی مبارکباد. تبریکی متفاوت تر از سالیان گذشته، تبریکی همراه با درک تجربیات تلخ همه گیری کرونا، تبریک بخاطر تحمل خستگی ها و رنج کار، بخاطر بودن در صحنه های حساس بین مرگ و زندگی، بخاطر دیدن و درک کردن چشمان خسته‌ی بیماران و تبریک بخاطر اشکی که از گوشه ی چشمانشان در جواب تست های مثبت جاری می شود.
اینجانب ضمن تبریک این روز به اساتید، کارکنان و دانشجویان پرتلاش حوزه علوم آزمایشگاهی، سلامتی، سعادت و موفقیت روزافزون این عزیزان را از درگاه حضرت حق مسئلت می نمایم.

دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده پیراپزشکی