محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

پیوستن آزمایشگاه دارالفنون دانشکده پیراپزشکی به شبکه تشخیص مولوکولی آنفلوانزا

آزمایشگاه دارالفنون دانشکده پیراپزشکی با اخذ مجوزهای لازم به شبکه تشخیص مولکولی آنفلوانزا پیوست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در نامه ای از تایید صلاحیت آزمایشگاه دارالفنون این دانشکده جهت انجام آزمایش تشخیص مولکولی آنفلوانزا خبر داد.

در این نامه به گزارش دکتر عبدالحسین ناصری رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت نیز اشاره شده است. در متن این گزارش آمده است: به استناد درخواست معاونت درمان و گزارش آزمایشگاه ملی آنفلوانزا، آزمایشگاه دارالفنون مورد ارزیابی صلاحیت قرار گرفته و امتیاز لازم را کسب نموده است. لذا صلاحیت فنی آن مورد تایید این اداره کل می باشد. آزمایشگاه مذکور، مجاز به پذیرش نمونه و انجام آزمایش تشخیص مولکولی آنفلوانزا می باشد.

توضیح این که فرآیند مهارت آزمایی تشخیص مولکولی بیماری آنفلوانزا به روش Real Time PCR در آزمایشگاه دارالفنون دانشکده پیراپزشکی در روزهای 17 و 18 آبان 1401 برگزار شد که این آزمایشگاه با اخذ مجوز و تایید صلاحیت به شبکه تشخیص مولکولی آنفلوانزا پیوست.

دانشکده پیراپزشکی از امروز امکان ارسال نمونه با هماهنگی قبلی برای این مراکز را فراهم کرده است.

محمد معین افشاری

محمد معین افشاری