محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

بازدید اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین، اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی روز شنبه 14 بهمن 96 از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دیدن کردند.
در این بازدید دکتر محمدرضا هادیان، دکتر غلامرضا علیایی، دکتر نورالدین انصاری، دکتر سیدمحسن میر، دکتر آزاده شادمهر و دکتر احمدرضا خاتون آبادی، از اعضای هیات رییسه و دکتر هوشنگ دادگر مدیر روابط عمومی و عضو هیات علمی دانشکده توانبخشی و دکتر علیرضا احمدیان، دکتر سید مهدی رضایت، دکتر جعفر آی، دکتر مسعود خسروانی، دکتر اسماعیل صدرالدینی، دکتر نسرین لطفی بخشایش، دکتر اکبر احمدی از اعضای هیات رییسه دانشکده فناوری های نوین و دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر کریدور مهارت و فناوری دانشکده حضور داشتند و طی جلسه ای در خصوص توسعه روابط و همکاری های دوجانبه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ابتدا دکتر علیرضا احمدیان، رییس دانشکده فناوری های نوین ضمن خیر مقدم به اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی برای حضور و بازدید از این دانشکده در خصوص توسعه روابط و همکاری های دوجانبه تاکید کرد.
وی با توجه به اهمیت بحث حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و تربیت دانشجویان فناور و کارآفرین نقش فرهنگ سازی و اصلاح فرایند ها، افزایش ارتباط های بین دانشکده ای، برگزاری کارگاهای مهارت افزایی عملی و فناورانه و افزایش تعاملات دانشگاه و صنعت را با اهمیت دانست.
سپس دکتر جعفر آی، معاون آموزشی دانشکده فناوری های نوین گزارشی از عملکرد و فعالیت های انجام شده در این دانشکده ارایه کرد. دکتر آی تربیت دانشجویان فناور، انجام پروژه های محصول محور و خلق نوآوری را جزء اهداف اصلی دانشکده یاد کرد. وی راه اندازی کریدور مهارت و فناوری، برگزاری مدون کارگاه های مهارت افزایی عملی، تدوین شیوه نامه پایان نامه های محصول محور و ایجاد کمیته فناوری دانشکده را از اقدامات عملی انجام شده در جهت ارتقای توانمندی های فناورانه دانشجویان برشمرد.
در ادامه دکتر محمدرضا هادیان، رییس دانشکده توانبخشی بر نقش همکاری های بین دانشکده ای بخصوص در حوزه پژوهش و فناوری های بالینی در جهت حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم تاکید کرد.
وی یکی از اهداف این نشست را تجدید میثاق برای پیشبرد اهداف دانشگاه در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری دانست و گفت ایجاد کمیته فناوری بین دو دانشکده می تواند در راستای پیشبرد اهداف پژوهش های کاربردی و فناورانه مفید باشد.
همچنین اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی و فناوری های نوین پزشکی بر لزوم اجرای پژوهش ها و پایان نامه های مشترک و ایجاد کمیته پژوهش و فناوری بین دانشکده ای تاکید کردند.
در پایان اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی از کریدور مهارت و فناوری، آزمایشگاه دانشکده فناوری های نوین پزشکی و مرکز تحقیقات علوم اعصاب و تصویربرداری از حیوانات کوچک دیدن کردند.