محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

بازدید هیات اسپانیایی از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران

جمعی از اساتید دانشگاه سانتیگو دکمپوستلای اسپانیا از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشکده فناوری نوین پزشکی تهران بازدید کردند.

رئیس دانشکده پزشکی دکتر Juan Otero و معاون دانشکده دندانپزشکی دکتر Jacobo Posse و جمعی از اساتید برتر دانشگاه سانتیاگو دکمپوستلای اسپانیا از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه بازدید کردند.
دکتر لطفی معاون بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی بعد از معرفی امکانات و خدمات قابل ارائه در آزمایشگاه جامع، تور بازدید از آزمایشگاه جامع، را هدایت کرد.
دکتر لطفی هدف از بازدید را آشنایی هیئت بازدید کننده از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست تا همکاری های پژوهشی آینده بر این مبنا برنامه ریزی گردد.
در نهایت، از آزمایشگاه دانشکده نیز بازدید به عمل آمد و دانشجویانی که مشغول انجام کارهای تحقیقاتی بودند، در مورد پروژه های در دست اجرای خود توضیحاتی به زبان انگلیسی ارائه کردند.
دکتر لطفی نیز دپارتمان های موجود در دانشکده فناوری های نوین را معرفی نموده و به پتانسیل های موجود در دانشکده جهت تعریف پروژه های مشترک بین دو دانشگاه اشاره کرد./ق