محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

برگزاری اولین کارگاه آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

با همت معاونت پژوهشی دانشکده و همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو کارگاه مهارت افزایی آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی روز سه شنبه 8 خرداد 97 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، با همت معاونت پژوهشی دانشکده و همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای آشنایی دانشجویان در زمینه ایجاد و توسعه اشتغال زایی و آشنایی با مهارت های نرم برای فارغ التحصیلان، کارگاه مهارت افزایی آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در محل سالن اجتماعات واقع در طبقه دوم ساختمان شماره یک دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاونت پژوهشی دانشکده، ضمن تشکر از حاضرین، از تمایل دانشکده جهت برگزاری مدون دوره های مهارت افزایی برای تمامی دانشجویان در ترم های آینده خبر داد.
در ادامه دکتر سید مهدی رضایت، عضو هیات رییسه دانشکده فناوری های نوین و  مهندس ایجادی، کارشناس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در خصوص زمینه های ایجاد و توسعه اشتغال زایی و آشنایی با مهارت های نرم برای فارغ التحصیلان دانشگاهی برای حاضرین سخنرانی کردند.
در پایان دانشجویان حاضر ضمن تشکر از برگزاری کارگاه، برای برگزاری مجدد کارگاه های مهارت افزایی در خصوص اشتغال زایی و کسب و کار های فناورانه تاکید کردند.