محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی دانشکده فناوری نوین پزشکی در جشنواره ابن سینا

نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی دانشکده فناوری نوین پزشکی با همت دانشجویان در جشنواره ابن سینا رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری نوین پزشکی، دومين جشنواره دانشجويی ابن سينا با شعار «دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان گرايی» با محورهای آموزشی، پژوهشی، کيفيت خدمات سلامت، قرآن و عترت، هنری، اجتماعی، ورزشی و جامع در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این مراسم به منظور ارج نهادن به مقام شامخ دانشجو و به منظور حمایت از فعالیت های دانشجویی – فرهنگی دانشگاه، نمایشگاهی در سالن شهدای دانشکده پزشکی برگزار شد در این مراسم  دانشجویان و مسولین دانشگاه از غرفه دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کردند.
دکتر خسروانی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده از کلیه دانشجویانی که در برگزاری این غرفه همکاری داشتند تشکر و قدردانی نمود./ق