محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

برگزاری ورزش کوهنوردی در دانشکده فناوری نوین پزشکی

کمیته راهبردی دانشجویی دانشکده فناوری نوین پزشکی برنامه صعود به ارتفاعات توچال را برای دانشجویان دانشکده برنامه ریزی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری نوین پزشکی، تعدادی از دانشجویان دانشکده فناوری نوین پزشکی به همراه پورسلیمان کوهنورد باتجربه و مسئول آزمایشگاه دانشکده فناوری نوین پزشکی به ارتفاعات کوه های توچال صعود کردند.
این برنامه که با تلاش زیرگروه ورزش کمیته راهبردی دانشجویی دانشکده سامان داده شده بود، به صعود تا ایستگاه دوم تلکه کابین منجر شد و پس از صرف صبحانه در ارتفاعات توچال با برگشت بوسیله تله کابین به سرانجام رسید.
زیرگروه ورزش دانشکده در نظر دارد تا برنامه کوهنوردی را جدی تر دنبال کرده و با نهادینه کردن آن در دانشکده در جهت شور و نشاط و سلامت جسم و روان اعضای دانشکده گامی مهم و تأثیرگزار بردارد./ق