محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

برگزاری کارگاه دانش پژوهی آموزشی اعضای هیئت علمی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

معاونت آموزشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، کارگاه دانش پژوهی آموزشی را برای اعضای هیئت علمی این دانشکده برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی کارگاه دانش پژوهی آموزشی اعضای هیات علمی با حضور دکتر امیرحسین جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه و دكتر فاطمه سليماني، مدير مركز آموزش  مهارتي و حرفه‌اي و دبير آموزش مداوم دانشگاه، 21 مهر 98  در سالن شورای دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

در این کارگاه دکتر جعفر آی، معاون آموزشی و اعضای هیات علمی این دانشکده حضور داشتند.
در ابتدا دکتر سلیمانی درباره حوزه های آموزش مداوم، آموزش های مهارتی و حرفه ای، آموزش آزاد دانشگاه (مستقل و بین رشته ای) و سامانه سماد توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر امیرحسین جهانشیر، با بیان اهداف جلسه و تاکید به امتیاز دانش پژوهشی در ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی به بررسی روند شکل گیری موضوع دانش پژوهشی در دانشگاه پرداخت. او دانش پژوهی و ابعاد مختلف آن را معرفی کرد و با ذکر حوزه های مختلف و معیارهای دانش پژوهی و روندهای کسب دریافت امتیاز دانش پژوهی، چگونگی فرایند داوری فعالیت های دانش پژوهی را توضیح داد.
این کارگاه با پاسخ گویی به سوالات اعضای هیئت علمی دانشکده پایان یافت.

خبرنگار و عکاس: ساناز عزی ایرانی

ساناز  عزی ایرانی