محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

برگزاری کلاس آموزش مفاهیم پدافند غیرعامل در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل کلاس آموزش آشنایی با پدافند غیرعامل در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 14 آبان 98 کلاس "آشنایی با پدافند غیرعامل و جایگاه آن در دانشکده" توسط معاونت اداری و مالی این دانشکده برای کارمندان برگزار شد.
در ابتدای کلاس مفاهیم اولیه پدافند غیرعامل، اهداف، حوزه ها و کارکردهای آن در کشور بیان شد. در ادامه اعضای کمیته پدافند غیرعامل در دانشکده موارد مرتبط با برنامه ریزی، آموزش و تمرین، خروج اضطراری، اعلان و اطفای حریق، پشتیبانی سیستم ها، زیرساخت ها و شناسایی مراکز پرخطر دانشکده را توضیح دادند.
در پایان از حاضرین در کلاس درخواست شد تا پیشنهادات خود را درباره بهبود عملکرد کمیته پدافند غیرعامل به معاونت اداری و مالی این دانشکده ارسال کنند.

خبرنگار: ساناز عزی ایرانی
عکس: ساره باخویش