محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

سومین همایش نانوپزشکی و نانو ایمنی برگزار شد

سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی با همکاری انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، گروه نانوفناوری دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه نانوایمنی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 5 و 6 بهمن 98 سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی با حضور جمعي از دانشگاهیان، دانشجویان و فعالان عرصه نانو برگزار شد.
در این همایش دکتر سیدمهدی رضایت، رئیس همایش، دکتر سعيد سرکار، دبیر ستاد نانو، دکتر قاضی خوانساری، دبیر همایش، دکتر حسين قنبری دبیر کمیته علمی و دکتر مهدی آدابی دبیر اجرایی بودند. مراسم افتتاحیه با خوش آمدگویی رئیس همایش آغاز شد و در ادامه آن دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی و دکتر اميرعلي سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه، سخنرانی کردند.
این همایش شامل 6 پنل مختلف پیرامون نانوپزشکی و نانوایمنی بود که با حضور بیش از 30 استاد برجسته ایرانی و خارجی اجرا شد. تعدادی از پنل ها توسط اساتید خارج از کشور به صورت ویدیو کنفرانس اجرا شد.
در حاشیه همایش تفاهم نامه همکاری بین گروه نانوفناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و مرکز مشترک نانوبیوتکنولوژی جمهوری آذربایجان و اوکراین امضا شد که هدف آن ارتقاي فعالیت های بین المللی گروه است.
در مراسم اختتامیه از مجریان همایش قدرداني شد.
خبر و عکس: ساناز عزی ایرانی

ساناز  عزی ایرانی