محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

عضویت چهار دانشجوی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در شورای صنفی دانشجویان

چهار دانشجوی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به عنوان عضو شورای صنفی دانشجویان دانشگاه انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، محمد اکبر پور، دانشجوی ارشد نانوفناوری پزشکی، محمد منفرد، دانشجوی دکتری تخصصی نانوفناوری پزشکی، مائده بحری، دانشجوی دکتری تخصصی علوم اعصاب و مهدی فاطمی زاده، دانشجوی دکتری تخصصی مطالعات اعتیاد در انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه که در اردیبهشت ماه 1400 برگزار گردید به عنوان عضو شورای صنفی دانشجویان دانشگاه انتخاب شدند.
بعد از این انتخابات دکتر مریم فرهمندفر، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده در نشستی مجازی با منتخبان اعضای شورای صنفی دانشجویان اقدام به معرفی فعالیت های شورای صنفی، برنامه ریزی و تقسیم وظایف اعضا کرد. اعضای شورا برنامه ها و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و در پایان این نشست محمد منفرد، به عنوان دبیر شورا از طرف دیگر اعضا برای این دانشکده انتخاب شد.

ساناز  عزی ایرانی

ساناز عزی ایرانی