محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

وبینار “Large-Scale Brain Networks” توسط دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار می شود

وبینار “Large-Scale Brain Networks” با همکاری دانشکده فناوری های نوین پزشکی و گروه Brainee و با سخنرانی پروفسور John D. Murray، از دپارتمان روانپزشکی، فیزیک و علوم اعصاب دانشگاه ییل ایالات متحده آمریکا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، شنبه 6 آذر 1400 ساعت 17:30 وبینار Large-Scale Brain Networks با سخنرانی پروفسور John D. Murray از دپارتمان روانپزشکی، فیزیک و علوم اعصاب دانشگاه ییل ایالات متحده آمریکا برگزار می شود.

هدف از برگزاری این سری از وبینارها توسعه و تقویت روابط، تعاملات و تبادلات آکادمیک درعرصه های بین المللی و توسعه آموزش مجازی، ارتباط  و همکاری مشترک با اساتید خارجی و بررسی آخرین مقالات علمی آنها، ارتقاء علمی اساتید و دانشجویان، تشویق و توسعه انگیزه اعضای هیئت علمی به برگزاری دوره ها و آموزش های مجازی مشترک با خارج از کشور و معرفی دانشکده در حوزه بین الملل می باشد.

لینک برنامه

ساناز  عزی ایرانی